Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حمیدرضا مشهدی، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان قزوین در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس در قزوین در رابطه با فعالیت‌های انسان دوستانهٔ دانشجویان و اساتید این دانشگاه می‌گوید: با شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور و در پی آن در استان قزوین، با توجه به این‌که زیرساخت‌های لازم جهت آموزش در دانشگاه فرهنگیان وجود نداشت، دانشگاه دچار شوک بزرگی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با همت دانشجویان پای‌کار و انقلابی، 3 روز پس از تعطیلی دانشگاه یک استودیوی پادکست(رادیو اینترنتی) با ساده‌ترین وسایل از قبیل پتو، شانهٔ تخم‌مرغ و وسایل این‌چنینی تهیه کردند و 3 روز پس از تعطیلی دانشگاه‌ها، ما نحستین فایل‌های صوتی را با کمترین هزینه برای دانشجویان ارسال کردیم که این مسئله مورد تقدیر وزیر محترم آموزش و پرورش قرار گرفت و بازتاب کشوری داشت.

 

اساتید و دانشجویانی که با جان و مال خود، پای‌کار آمدند

در ایام کرونا گروه‌های جهادی مختلف با راه‌اندازی کارگاه‌های تولید ماسک به میدان آمدند تا کمبود ماسک در کشور جبران شود. استان قزوین نیز از این قاعده مستثنی نبود و با راه‌اندازی کارگاه‌های بزرگ و کوچک و خانگی توسط مردم و خیرین، به میدان مبارزه با کرونا قدم گذاشت. مشهدی در رابطه با این موضوع عنوان می‌کند: پس از شیوع کرونا در استان قزوین، با توجه به این‌که با کمبود ماسک در استان مواجه بودیم، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مانند همیشه احساس وظیفه‌شناسی کرده و تصمیم به تولید ماسک و توزیع آن میان نیازمندان گرفتند. وی ادامه می‌دهد: زمانی که این موضوع مطرح شد تصور نمی‌کردیم انجام این فعالیت در محیط دانشگاه امکان‌پذیر باشد، اما به محض اعلام آن در دانشگاه، بلافاصله نخستین قدم خیر را یکی از اساتید برداشت و چرخ خیاطی جهیزیهٔ همسرش را به دانشگاه آورد تا دانشجویان انگیزه بگیرند و کار را آغاز کنند. دانشجویان نیز با مشاهدهٔ این عمل انسان‌دوستانه از سوی استاد خود، در عرض یک روز 10 چرخ خیاطی مناسب از منازل خود به دانشگاه آوردند. پس از آن نیز یکی دیگر از اساتید محترم، مبلغ 1 میلیون تومان جهت تهیهٔ مواد اولیهٔ تولید ماسک به دانشگاه داد و ما به‌سرعت مواد اولیهٔ موردنیاز را از تهران خریداری کرده و کار را آغاز کردیم.

 

دانشجویانی که لحظهٔ سال تحویل پای چرخ خیاطی برای تولید ماسک بودند

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان قزوین در ادامهٔ گفت‌وگو بیان می‌کند: در کارگاه تولید ماسکی که از هفتهٔ پایانی اسفندماه به همت و یاری اساتید و دانشجویان در دانشگاه راه‌اندازی کردیم، تولید ماسک توسط دانشجویان در 2 شیفت صبح توسط آقایان و بعدازظهر توسط بانوان آغاز شد. این کارگاه به مدت 3 هفته در دانشگاه برقرار بود و در طی این مدت بالغ بر 7 هزار ماسک تولید شد. وی اظهار می‌کند: حتی لحظهٔ تحویل سال 99 نیز تعداد 10 تن از دانشجویان ما در کارگاه تولید ماسک مشغول فعالیت بودند و در نهایت ماسک‌های تولید شده میان کارگران ساختمانی که اطراف فلکهٔ مادر و سرداران به دنبال کار می‌ایستند، بانوان سرپرست خانواری که دستفروشی می‌کنند و پاکبان‌ها توزیع شد و بازتاب بسیار خوبی داشت.

 

کمک 640 میلیون تومانی دانشجویان و اساتید در قالب بسته‌های معیشتی

با فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش همدلی، مواسات و کمک‌های مؤمنانه، دستگاه‌ها و بالاخص خیرین و جهادگران به فرمان رهبر خویش لبیک گفته و تلاش کردند اجازه ندهند شرایط اقتصادی فعلی و کرونا باعث شود نیازمندان، محرومین و آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا به رنج و مشقت بیفتند و با کمک‌های مؤمنانه، به همدلی معنای دوباره‌ای بخشیدند. رئیس دانشگاه فرهنگیان استان قزوین از کمک 640 میلیوت تومانی دانشجویان و اساتید دانشگاه فرهنگیان در قالب رزمایش کمک‌های مؤمنانه سخن گفته و اظهار می‌کند: زمانی که مقام معظم رهبری بحث رزمایش کمک مؤمنانه را اعلام کردند، دانشجویان و اساتید دانشگاه ما به‌سرعت وارد میدان شده تا سهم خویش را از این کمک‌ها به‌جا آورند. وی اضافه می‌کند: ما از طریق کمک‌های اساتید و دانشجویان طی 4 مرحله و در هر مرحله 400 بستهٔ 400 هزار تومانی شامل برنج، ماکارونی، روغن و گوشت میان نیازمندان مناطق محروم که از قبل شناسایی شده بودند، توزیع کردیم. البته در مواردی نیز با همکاری نهادهایی از قبیل سپاه پاسداران، مواد اولیه‌ای از اقلام غذایی را که این عزیزان آماده کرده بودند، در آشپزخانهٔ دانشگاه و توسط آشپزهای ما به‌صورت رایگان پخت شده و در قالب غذای گرم با همکاری دانشجویان عزیز در میان نیازمندان مناطق محروم توزیع شد.

 

5 تن از دانشجویان در بوئین‌زهرا انسانیت را معنا کردند

با توجه به غیرحضوری شدن کلاس‌های درس در ایام کرونا و تحصیل دانش‌آموزان از  طریق نرم‌افزار شاد، برای بسیاری از خانواده‌های بی‌بضاعت و نیازمند مقدور نبود برای فرزندان خود ابزار هوشمند جهت ادامه تحصیل تهیه کنند. در این میان اخباری به گوش می‌رسید که برخی از دانش‌آموزان مناطق محروم به‌دلیل عدم دسترسی به گوشی یا تبلت ترک تحصیل کرده‌اند و این بسیار دردناک بود که دانش‌آموزان بااستعداد این سرزمین به‌دلیل مسائل مالی نتوانند ادامه تحصیل دهند. نقطهٔ قوت ماجرا این بود که خیرین و دستگاه‌های گوناگون این بار نیز سنگر خدمت به محرومین و بالاخص دانش‌آموزان را ترک نکرده و تلاش کردند با فراهم کردن دستگاه‌های هوشمند، شرایط را برای ادامه تحصیل این دانش‌آموزان فراهم کنند. مشهدی در رابطه با کمک‌های دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در این زمینه می‌گوید: به گزارش آموزش‌وپرورش، 2 هزار دانش‌آموز در سطح استان قزوین وجود دارند که به ابزارهای هوشمند دسترسی ندارند. به همین دلیل ما در دانشگاه اعلام کردیم دانشجویانی که علاقمند به تدریس به این عزیزان هستند، اعلام آمادگی کنند. تعداد 100 نفر از دانشجویان اعلام آمادگی کرده و به مناطق محروم و روستاهای مختلف استان اعزام شدند و هر گروه با اهداف آموزشی به مدت یک هفته در روستای هدف مستقر شد. وی ادامه می‌دهد: با وجود این‌که مدارس در این ایام تعطیل بودند، دانشجویان ما با استفاده از فضای مسجد و مدرسه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری به دانش‌آموزان مناطق محروم روستایی تدریس داشتند.

مشهدی عنوان می‌کند: هر یک از دانشجویان ما در هفته یک روز باید به‌صورت کارورز در مدارس برای کسب تجربه حضور داشته باشند. زمانی که ۵ تن از دانشجویان ما در یکی از مدارس شهرستان بوئین‌زهرا جهت گذراندن دورهٔ کارورزی رفتند، در آنجا مشاهده کردند یکی از دانش‌آموزان مستعد این مدرسه فاقد گوشی هوشمند است و همین امر موجب عقب ماندن وی از دروس شده است. این 5 دانشجوی کارورز ما تصمیم می‌گیرند همت کرده و برای این دانش‌آموز گوشی تهیه کنند. این کار طی مدت یک هفته با همکاری دانشجویان انجام شد و گوشی را در اختیار دانش‌آموز قرار دادند. این مسؤول ادامه می‌دهد: این دانشجویان به قدری تواضع و فروتنی داشتند که حتی این موضوع را با ما نیز مطرح نکردند و ما از طریق دانشجویان دیگر متوجهٔ انجام این امر خداپسندانه شدیم. البته نمونهٔ این مسئله در دانشگاه توسط دانشجویان و اساتید کم نیست و مشت نمونهٔ خروار است. همهٔ این‌ها مواردی است که دانشجویان ما تمرین خیر بودن کنند و دانشگاه فرهنگیان به‌دلیل همین فعالیت‌های انسان دوستانه فضای متفاوتی دارد.

 

حضور فعال در مناطق محروم؛ از رنگ‌آمیزی کلاسها تا ایزوگام مدارس محروم

فعالیت برای روستاها و مناطق محروم همواره جزو اولویت‌های گروه‌های جهادی است و در راستای محرمیت‌زدایی نیز گروه‌های دانشجویی زیادی تاکنون به میدان آمده‌اند تا در قالب اردوهای جهادی، به کمک دانش‌آموزان مناطق محروم بشتابند. مشهدی در این راستا می‌گوید: دانشگاه فرهنگیان همواره درصدد شناسایی روستاهای محروم و برآورده کردن نیازهای آموزشی دانش‌آموزان این مناطق است. یکی از روستاهای هدف ما در ایام کرونا، روستای طزرکش در حوالی کوهین بود که با وجود این‌که از بعد مسافت دور نیست، اما از لحاظ آموزشی و حتی فراتر از بحث آموزشی، دانش‌آموزانی دارد که نیازمند کمک هستند. وی ادامه می‌دهد: 10 نفر از دانشجویان ما با یک مینی‌بوس در قالب اردوی جهادی به روستای طزرکش رفته و با هزینه‌های دانشگاه، به مدت یک هفته در مدرسهٔ این روستا مستقر شدند. این دانشجویان به محض استقرار در این مدرسه، سازمان نوسازی مدارس را جهت آسفالت حیاط مدرسه پای‌کار آوردند، هم‌چنین شهرداری را آوردند که پشت‌بام مدرسه را ایزوگام کرده و سرویس بهداشتی مدرسه را تعمیر کند. خودشان نیز بیکار ننشسته و کلاس‌های مدرسه را رنگ‌آمیزی کردند و در کنار آن، در بعد آموزش به دانش‌آموزان نیز فعال بودند.

این مسؤول در ادامه یادآور می‌شود: مشابه همین اتفاق نیز در چند روستای آوج رخ داد. 4 روستا در کنار یکدیگر که مرز بین قزوین و همدان هستند و از روستاهای محروم به شمار می‌روند و در عین حال روستاهایی با مردمان محترم و با آمار شهدای بالا هستند، تعدادی از دانشجویان ما به مدت 5 روز در این روستاها مستقر شدند و علاوه بر تدریس مفاهیم به دانش‌آموزان، رنگ‌آمیزی مدرسه، ایجاد فضای نشاط و شادی و برگزاری مسابقات طناب‌کشی، کتاب‌خوانی و شعر را در این مدارس اجرا کردند. مشهدی می‌گوید: ما امسال پیش‌بینی کرده بودیم در رازمیان و الموت‌شرقی نیز این دانشجوهای جهادگر را اعزام کنیم که متأسفانه به‌دلیل شیوع کرونا، اردوهای جهادی ما محدود شد و امکان استقرار دانشجویان در این روستاها محقق نشد. البته این برنامه کماکان جزو برنامه‌های آتی ماست که امیدواریم به‌زودی شرایط مناسب جهت تحقق آن فراهم شود. هم‌چنین تفاهم‌نامه‌ای را نیز با قرارگاه سازندگی منعقد کرده‌ایم که این عزیزان جامعهٔ هدف را مشخص کرده و دانشجویان ما مباحث نرم‌افزاری، خدمات آموزشی و ایجاد فضای نشاط در آن مدرسه را انجام دهند.

 

تمرین و ترویج سنت نیکوکاری در دانشگاه

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان قزوین در ادامهٔ گفت‌وگو از ترویج سنت نیکوکاری سخن به میان آورده و تأکید می‌کند: فضای دانشگاه فرهنگیان استان قزوین، موقوفهٔ حاج فتحعلی است که برای خود باقیات صالحات و خیر کثیر بر جای گذاشته‌اند. هم‌چنین خیرین بسیاری با دانشگاه فرهنگیان همکاری می‌کنند و ما افتخار همکاری با این عزیزان را داریم. ما نیز تلاش می‌کنیم سنت نیکوکاری و وقف را در میان دانشجویان و اساتید ترویج و گسترش دهیم. به همین منظور از خیرین دعوت می‌کنیم در دانشگاه حضور داشته باشند تا فلسفهٔ انجام امور خیر را برای دانشجویان بازگو کنند. نکتهٔ حائز اهمیت این‌که ما وقتی از انجام این قیبل امور انسان‌دوستانه و خداپسندانهٔ دانشجویان نزد خیرین سخن می‌گوییم برای آنان نیز جالب است. لازم است از این ظرفیت‌ها استفاده کرد تا بتوانیم در خدمت دانش‌آموزان محروم باشیم و خدمتی هر چند اندک به آن‌ها ارائه کنیم.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان قزوین در کنار تحصیل و آموزش، مشق عشق می‌کنند و در ایام کرونا نشان داده‌اند که هنوز آدم‌های خوب فراوانی در این هستی پهناور وجود دارد که قلبشان برای کمک به محرومین و نیازمندان می‌تپد و همواره در تلاشند از هر فرصتی استفاده کنند تا قلب‌های کوچکی را شاد کنند که دستشان خالی ولی دل‌هایشان دریایی است و تکیه‌گاهی جز خدا ندارند.

گزارش از معصومه امینی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان استان قزوین دانشجویان دانشگاه فرهنگیان دانشجویان و اساتید دانشجویان ما انسان دوستانه ایام کرونا ادامه می دهد مناطق محروم دانش آموزان تولید ماسک رنگ آمیزی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در این دولت مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم، گفت: دروس و حجم آنها برای اجرای فعالیت‌های ورزشی و پرورشی تغییر می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی با اشاره به اینکه در این دولت مرگ 2030 را اجرا کردیم، اظهار کرد: در بدنه آموزش و پرورش افرادی بودند که همچنان به سند 2030 اعتقاد داشتند و حتی برای اجرای این سند بودجه و دفتر در آموزش و پرورش وجود داشت اما برای سند تحول بنیادین اعتباری نداشتیم.

وی افزود: برخی به اجرای سند 2030 و پایین آوردن سند تحول بنیادین اعتقاد داشتند.

صحرایی در پاسخ به این پرسش که دلایل بد بودن سند 2030 چیست، گفت: سند 2030 از خارج به ما دیکته شده است و همه بخش‌های آن نگران کننده است با این حال ممکن است، موارد خوبی مانند افزایش کیفیت را داشته باشد اما این موضوع در سند تحول بنیادین هم وجود دارد، وقتی سند داخلی داریم چرا باید از خارج سند بیاوریم.در سند 2030 مواردی وجود داشت که بر خلاف فرهنگ ایرانی بود مانند برابری جنسیتی در حالی که ما به عدالت جنسیتی اعتقاد داریم.

سند 2030 از جریان برنامه‌ریزی کشور حذف شد

وزیر آموزش و پرورش درباره دلایل عدم اجرای سند تحول بنیادین گفت: عدم اجرای سند مربوط به سال‌های گذشته است، هم اکنون سند 2030 به طور کامل از جریان برنامه‌ریزی کشور کنار گذاشته شده است و بهار سند تحول بنیادین را رقم زده‌ایم.

وی افزود: سند تحول به دنبال ایجاد حیات طیبه است و نظریه تعلیم و تربیتی کشور است و باید تمام آن را اجرا کنیم اما تا تحقق اجرای کامل آن فاصله داریم، چون سند به نقشه راه نیاز داشت البته نقشه راه سند تحول در سال‌های 93 و 97 تدوین شد اما از داخل اتاق وزرا بیرون نرفته بود که دلایل مختلفی دارد چون تمرکز بر سند تحول نبود و این سند رقیب دیگری داشت.

نقشه راه سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی

صحرایی بیان کرد: تمام دستگاه‌ها برای اجرای سند تحول بنیادین وظایفی بر عهده دارند، هم اکنون نقشه راه سند را به شورای عالی انقلاب فرهنگی بردیم تا پس از تصویب به عنوان یک قانون تکلیف شده و تمام دستگاه‌های مسئول موظف به همکاری برای اجرا باشند.

وی ادامه داد: نقشه راه سند تحول بنیادین چند ویژگی دارد از جمله شاخص و برنامه سالانه مبتنی بر وضع موجود، از سال 1403 تا 1412را در قالب برنامه ملی شاخص‌گذاری کردیم، سند تحول بنیادین 6 زیر نظام مصوب و 458 برنامه دارد و یکی از اشکالات اجرایی این است که برای اجرای برنامه‌ها اولویت‌بندی نشده است.

خوشبختی این است که رییس‌جمهور بر اجرای سند تاکید دارد

صحرایی گفت: بنده با تمام وزرایی که بعد از تصویب سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش حضور داشتند مشورت و مشاهده کردم که اراده اجرای سند را داشتند اما محیط و شرایط فراهم نبود هم اکنون خوشبختی بنده این است که رئیس جمهور بر سند تحول بنیادین تاکید دارد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: شورای پشتیبانی سند تحول بنیادین به ریاست معاون اول رئیس جمهور و حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی و سایر دستگاه‌ها تشکیل شد و تا کنون دو جلسه آن برگزار شده است، 7 پروژه پیشران ملی را تعریف کردیم که تصویب شد و نخستین آیین‌نامه با عنوان توسعه و تقویت مهارت‌های دانش‌آموزی در هیئت دولت تصویب شد.

2500 هنرستان کد اقتصادی می‌گیرند

 وی ادامه داد: طبق این آیین‌نامه، 2500 هنرستان در کشور تولیدی و کارآفرین می‌شوند هم اکنون هنرستان‌ها آموزشی هستند و کد اقتصادی ندارند.

صحرایی گفت: هم اکنون 39.8 درصد دانش‌آموزان در هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند و در برنامه هفتم توسعه ذکر شده است که 50 درصد دانش آموزان باید به هنرستان‌ها بروند، هر دانش‌آموز متوسطه یک مهارت در آیین‌نامه مهارت آموزی در هیئت دولت تصویب شد همچنین آمایش رشته‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با نیاز بازار کار انجام خواهد شد و کتاب‌های درسی نیز باید تغییر کند.

آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

وزیر آموزش و پرورش درباره تغییرات کتاب‌های درسی گفت: هم اکنون چهارچوب شایستگی‌های پایه طراحی شده و راهنمای برنامه درسی بر مبنای آن اصلاح شد و هم اکنون نوبت اصلاح کتاب‌های درسی است، کتاب‌های جدید پایه اول ابتدایی به طور آزمایشی اجرا شد که پس از دریافت بازخورد آن را به صورت گسترده در سطح کشور اجرا خواهیم کرد.

تغییر مواد درسی و حجم آن

وی افزود: تفکر و تعقل، هویت ایرانی و اسلامی، خودباوری، استدلال و یادگیری مهارت‌ها در تغییرات کتاب‌های درسی مد نظر است همچنین جدول دروس و جدول زمان در حال تغییر به نفع فعالیت‌های ورزشی و پرورشی است تا ساعت را برای این برنامه‌ها باز کنیم و برای تحقق آن مواد درسی و حجم آن تغییر می‌کند.

امسال نهضت توانمندی معلمان اجرا می‌شود

صحرایی بیان کرد: موضوع مهمتر از کتاب‌های درسی توانمندی معلمان است و امسال سال نهضت توانمندی معلمان است و برای تمام آنها برنامه‌ریزی می‌شود تا دوره‌هایی را برای ارتقای خود داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش درباره کمبود معلم گفت: ناقوس خطر کمبود معلم در آموزش و پرورش سال 1399 توسط مرکز نیروی انسانی به صدا درآمد و در 20 اردیبهشت سال 1400 اعلام کردند که مهرماه امسال 200 هزار نیروی انسانی کمبود خواهیم داشت.

صحرایی با اشاره به اینکه قانون رتبه‌بندی 31 شهریور 1400 اجرا شد و معلمانی که رتبه خود را گرفتند خود را بازنشسته نکردند تا 31 شهریور 1402که ناگهان 80 هزار معلم بازنشسته شدند و با یک سونامی کمبود نیرو مواجه شدیم، گفت: اکنون دانشگاه فرهنگیان طبق برنامه هفتم توسعه باید سالانه 25 درصد توسعه زیرساخت داشته باشد.

وی ادامه داد: مشکل اصلی دانشگاه فرهنگیان، زیرساخت آموزشی است و به لحاظ فضای آموزشی به اندازه 60 هزار دانشجو ظرفیت دارد و در این دولت یک میلیون متر مربع زیر ساخت دانشگاه فرهنگیان افزایش یافت.

30 ملک در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار گرفت

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: چند روز قبل نزد رئیس جمهور بودیم و نخستین بار بود که رئیس‌جمهور از معلمان تقدیر کردند، در این برنامه رئیس دانشگاه فرهنگیان مشکل فضای آموزشی را با رئیس جمهور مطرح کردند و ایشان به بنده و رئیس دانشگاه گفتند که به همراه او به نهاد ریاست جمهوری برویم، در آنجا جلسه‌ای با حضور مسئولان مربوطه از جمله معاون حقوقی رئیس جمهور برگزار شد و آقای رئیسی پرسیدند که چرا مشکل فضای دانشگاه فرهنگیان حل نشده است و صحبت‌ها را شنیدند، در نهایت در این جلسه مقرر شد در اول مهر 30 ملک در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار بگیرد و تا 10 روز دیگر هر فضای خالی دیگری که شناسایی کردند باید تعیین تکلیف شود.

تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

وی درباره مشکلات پرورشی در مدارس عنوان کرد: در بحث پرورشی مشکل اصلی نیروی انسانی است و سال‌ها به جز جذب از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام مربی پرورشی نداشتیم، امسال 19 هزار مربی پرورشی و تربیت بدنی برای مدارس استخدام می‌شوند همچنین طرح تحول پرورشی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی است و موضوع دیگر جهت گیری است که امسال توجه به آسیب‌های اجتماعی است تا دانش‌آموزان را در برابر آسیب‌ها مصون کنیم و راه آن تبیین است و به همین منظور اردوهای نسل تمدن‌ساز را با حمایت نهادهای دیگر برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • تاکسی بدون خط